Nyheder i 2010 PDF  | Udskriv |  Email

Version 2010 kom i december 2009 og har fået et helt nyt og ganske anderledes udseende. Det hedder en Pan-menu, og kendes fra Microsoft Outlook. I venstre side er de kendte menupunkter, i midten kommer så de velkendte skærmbilleder, og i højre side er de gode nyheder. Der er lavet en række kviktaster på de vigtigste daglige opgaver, hvor det f.eks. er muligt at lave en hurtig faktura, en balance eller gå direkte til en finanskladde. Det er muligt selv at lægge sine egne kviktaster ind.

I højre side er det også muligt at lave genveje til internettet eller genvej til jeres leverandørs fjernsupport. Igen er det muligt selv at sætte genveje op.

Dokumenthåndteringen er ændret, så det nu ikke kræver en masse opsætning for at kunne udskrive sine rapporter på fornuftig vis til f.eks. word eller pdf. Samtidig er det blevet muligt at emaile pdf-dokumenter, herunder også lønsedler.

Integrationen til web-servicen hos KRAK er også væsentlig forbedret, så det nu er blevet nemmere at arbejde med.

I projektmodulet har det længe været et stort ønske at man kunne budgettere på artsniveau. Det kan man nu. Samtidig er der sket en forbedring af rapporterne, så de er mere anvendelige, og det er blevet muligt at slutfakturere. Ligeledes er der bygget en tilbudsfunktion ind i modulet.

Af daglige rutiner, der er blevet forbedret, kan nævnes hurtigsletning af finanskladde, kopier/gentag felter i finanskladde, simpel balanceudskrift samt fleksibel og redigerbar forfaldsdato på både indkøbs- og salgsfaktura.

 

Hos C5 Bolig vil vi naturligvis integrere vores Projekt Plus med de nye muligheder i C5. Vi forventer at have Projekt Plus på version 2010 klar primo marts. Alle, der har tegnet vedligeholdelsesaftale, vil blive kontaktet inden vi installerer den nye version.

 

 
Webudvikling af Gadensgaard Webdesign